Produktinfo - Video Annonsering

 

Videovisningar


Detta är ett ypperligt tillfälle att visa upp företagets tjänster och produkter i en video som länkar till företagets hemsida. Tänk dig ett gym eller en bildelsleverantör som visar en video på hur man tränar respektive byter bildelar. Här har du möjlighet att välja din approach och sticka ut i jämförelse med dina konkurrenter.

 

Ett tips innan du spelar in en video är att man har en intresseväckare. Tänk dig en konstruktiv träningsvideo som väcker träningsviljan, alternativt en rolig video som sprids inom diverse sociala medier människor emellan. Ligg steget före dina konkurrenter och tillhör de som vågar visa sig från sin bästa sida i en video online. Denna video kan även med fördel användas i Sociala medier.

 

Du väljer geografi och lägger en dagsbudget på dina videovisningar. Du betalar bara varje gång någon klickar på din video. Notera att varenda krona av din totala annonsbudget går till din videokampanj.

 

Vi tillhandahåller dagliga, veckovisa eller månatliga rapporter där vi sammanställer visningar, antal klick, kostnad per klick m.m. efter önskemål.

 


Klicka på produkter för att se hela vårt utbud.