Produktinfo - Google Annonsering

 


Google Annonsering

Få grepp om din annonsering genom mätbar marknadsföring på Google.  Vår uppgift är att välja relevanta sökord, skapa intressanta annonser och optimera kampanjerna för dina produkter och tjänster. Målet är att du ska få fler relevanta besökare till din hemsida.

 

Du väljer geografi och lägger en dagsbudget på din annons. Du talar även om för oss vilken produkt eller tjänst du vill marknadsföra och ger oss lite fakta kring den så löser vi resten. Du betalar bara varje gång någon klickar på din annons. Notera att varenda krona av din totala annonsbudget går till dina kampanjer.

 

Vi tillhandahåller dagliga, veckovisa eller månatliga rapporter där vi sammanställer visningar, antal klick, kostnad per klick m.m. efter önskemål.

 

Det finns två olika sätt att annonsera på Google. Det ena är det traditionella ”söknätverket” där du får svar på det du söker efter och det andra kallas för ”displaynätverket”. Med "displaynätverket" kan du bygga upp ditt varumärke via t ex bannervisningar.  Söknätverket är kraftfullare och mer exakt tack vare dina val av sökord. När en potentiell kund googlar och får fram ett sökresultat där du återfinns, är vad vi kallar för sökt och inte påtvingad annonsering. Klicka på produkter för att se hela vårt utbud.