Arbetssätt - Video Annonsering

 

 

Förarbete

 

För att kunna köpa den här tjänsten av oss måste man ha en video eller skapa en. Antingen skapar man en professionell video eller filmar en i sin Smartphone. I din videokampanj har du möjlighet att välja målgrupp, sökord och geografi för videon.

 

Optimering 


Några dagar efter att vi tryckt på startknappen för dina videovisningar så börjar vi göra ett antal analyser. En viktig analys är att vi går igenom dina sökord. Analysen består kortfattat av att vi kollar klickfrekvensen och sorterar bort sökord med dåligt resultat. På det sättet får vi upp kvalitén på videovisningarna och därmed fångar vi in besökare som är intresserade av dina produkter och tjänster på ett bättre sätt. En stor anledning till att många företag väljer videovisningar är mätbarheten och den virala spridningen. Din videokampanj kan mätas med bl.a. antal besökare, klickfrekvens, kostnad per klick mm.

 

Rapporter och uppföljning


Till varje kampanj tar vi fram rapporter som visar utfallet. Rapporterna är ett viktigt verktyg som visar hur väl vi har optimerat dina kampanjer. Informationen vi får fram i rapporterna är ovärderlig inför kommande videokampanjer.

 


Klicka på produkter för att se hela vårt utbud.