Mobile Ad Vision
Många ingår långa avtal med sina kunder,  men hos oss kan du komma och gå som du  önskar. Dörren är alltid öppen åt båda håll!
  • seo-med-social-media

Affärsidé - Vision - Om oss

 


Affärsidé - Vår affärsidé är att stärka företagens position online med annonsering, sökordsoptimering och sökmotoroptimering


Vår affärsidé är att stärka företagens position online, både vad gäller annonsering och sökmotoroptimering. Annonseringen ska vara produktinriktad, lokal och prisvärd.

 

Ett viktigt komplement till företagens annonsering online är just sökordsoptimering och sökmotoroptimering. Tillsammans med våra övriga produkter får du en bredd och ett djup som inkluderar fler parametrar och gör ditt företag mer förankrat som en respekterad aktör online.

 

 

Vision - Vår vision kring mobilanvändning nu och i framtiden

 

Vi går mer och mer mot ett samhälle där resor, matkassar, parfym och mycket annat beställs från mobilen. För att inte missa denna växande kundgrupp måste företagen idag marknadsföra sig avsevärt mer mobilt och på nätet. Vårt samhälle idag kretsar mycket kring smartphones och dess användningsområden såsom Google sökningar, mobila annonsvisningar, Facebook gillande och köp av varor. Nu för tiden är detta en vanligare syn än att se barn äta glass en sommardag.

 

Andel personer som har använt en Smartphone för uppkoppling mot internet utanför hemmet/arbetet Källa SCB. Tänk dig att din hemsida är en ö som behöver kontakt med fastlandet. Med hjälp av vår sökordsoptimering bygger vi broar mellan ön och fastlandet. Med vårt systematiska länkbyggande öppnar vi upp nya kanaler för kunder att nå ditt företag.

 

Man kan inte låta marknadsföringen bestå av annonsering på lunchbrickor och gatupratare för att sedan hoppas på en stegrande omsättning. Utan större överdrift vet man idag att närvaron i datorer och smartphones är ett måste. Därför är Google Annonsering bland det kraftfullaste verktyget i modern marknadsföring.

 

 

Om oss - Vi står för kvalitet, trygghet och engagemang

 

Vi är två killar som brinner för det vi gör. Hos oss vet du vad du betalar för och vad du får för pengarna. Vidare är vi engagerade och tar våra kunders uppdrag på största allvar. Om vi levererar kvalitet så är det mycket naturligt att du som kund återvänder för fler affärer. Du som kund är helt enkelt i fokus hela tiden.

 

 


 

 

 

©MobileAdVision 2012

Kontakt:


Katrinebergsgatan 23

504 39 Borås

 

info@mobileadvision.se
Tel: 0704 - 803 102

 

  Följ oss via:

facebook  facebook
twitter  twitter

facebook  Google+

 

 

E-mail: info@mobileadvision.se